Grup d’història del Casal: en català; web del Grup d’Història del Casal de Mataró. Trobareu informació sobre l’antiga Iluro i les troballes arqueològiques a aquesta ciutat d’origen romà del Maresme.
Vil·la romana de la Torre Llauder: en català; secció del web Via Augusta, amb una reconstrucció virtual i volumètrica d’aquesta vil·la agrícola de Mataró. El dibuix interactiu permet accedir a les diferents cambres i veure les seves funcions i estat actual.
Aula d’Història: en català; secció de l’aula d’història de l’escola FAX. La secció de l’Edat Antiga conté informació sobre el naixement de Roma, la caiguda de l’Imperi Romà, les ciutats de Bàrcino i Tàrraco, l’art romà, edificis de lleure…
Balawat: en castellà; reconstrucció virtual de la ciutat romana de Segòbriga.
Italy Guides: en italià; pàgina amb fotografies interactives del fòrum de Roma.
Archeoroma: en italià; web d’arqueologia a Itàlia en general. L’enllaç us durà a la secció dedicada al fòrum de Roma. Trobareu un plànol interactiu d’aquest amb accés a cadascuna de les restes i monuments.
Historia Lago: pàgina personal de José Lago amb interessants reproduccions de tota mena d’artilugis del món grec i romà.
Obres públiques
Via Augusta: en català; portal dedicat al món romà al voltant de la riera d’Argentona. Imatges i informació sobre la via romana de Parpers, la Torrassa del Moro, Mataró…
Aula d’Història: en català; secció de l’aula d’història del centre educatiu FAX. L’enllaç us durà a l’apartat dedicat als aqüeductes, els ponts i les calçades romanes.
Wikipedia:en català; apartat de l’enciclopèdia lliure amb informació sobre les vies romanes.
Arqueologia de Menorca: en català; portal de Ferran Lagarda i Mata. Informació sobre les restes de la via romana del castell de Santa Àgueda, a l’illa de Menorca.
Spanish Arts: en castellà; web sobre la història de l’arquitectura a Espanya. La secció dedicada a Roma conté informació sobre les obres d’enginyeria romanes i la seva ubicació a Espanya.
Traianus: en castellà; portal dissenyat per Isaac Moreno Gallo sobre enginyeria romana en general: vies, ponts, ports, aqüeductes i mines.
Edificacions públiques: en castellà; apartat de la Wikipedia sobre vies, ponts i aqüeductes.