Enllaços

Museus arqueològics de Catalunya i Espanya

  • Museu Arqueològic de Tarragona: Ideal per a preparar visites a la Tàrraco romana. No només té informació acurada del contingut de les diferents sales del museu, sinó també sobre la història de Tarragona i els llocs arqueològics de la ciutat i dels voltants (amfiteatre, muralles, fòrum, circ, aqüeducte, mausoleu de Centcelles, torre dels Escipions, arc de Berà …)
  • Museu d’arqueologia de Catalunya: des de la mateixa pàgina es pot accedir al contingut dels museus d’arqueologia de Barcelona, Girona, Empúries etc. Web imprescindible per a preparar visites i fer petites visites virtuals per les seves sales. Fotografies d’alguns dels objectes exposats.
  • Museo arqueológico nacional: web del museu arqueològic nacional de Madrid. Interessant visita virtuals a les seves sales. Cal visitar el seu apartat d’enllaços si es volen localitzar ràpidament webs dels museus més importants de l’Estat Espanyol i d’Europa.
  • Museo Nacional de arte romano: lloc web del museu d’art romà de Mèrida. Es pot fer en ell una visita virtual per les sales del museu i veure alguns dels objectes en exposició. Conté, a més , informació sobre els indrets interessants per veure a la zona de l’antiga Emerita Augusta.
  • Liceus.com: portal dedicat a les humanitats en general. L’hem inclòs en aquest apartat perquè ofereix informació sobre humanitats, patrimoni i museus.